Bröllopsfeber

Ja, det är sannerligen bröllopsfeber just nu. Men då syftar jag inte bara på prinsessbröllopet som knappt nån kan ha missat. Jag måste erkänna att till och med jag blev royalist för en dag och fällde en tår när de sa ja till varandra i kyrkan...sött.

Men vi hade även möhippa för mina fina syster i helgen som gick. Hon blev rejält överraskad och kidnappningsmomentet fick henne att börja gråta, både av glädje och chock tror jag.

Och idag hade jag äran att välja och beställa brudbukett till henne. Fick i princip fria händer så jag hoppas att hon blir nöjd :P Det är många grejor att fixa som tärna och toastmadame, tur att jag i princip har en fri sommar...

Ikväll bjuder jag på denna..inspirerat av att jag dricker rött kryddigt te :)


Vakna

Viktigt att vakna 02.53 och vara pigg.
Vad gör man då?
Jo, jag sitter och lyssnar på fåglarna som vaknat till liv utanför fönstret. Var det därför jag vaknade månne?

Har suttit och tittat igenom lite av mina gamla blogginlägg, nostalgi big time! Det är galet att något man skrev för 5 år sedan kan kännas som igår. Jag vet precis hur jag tänkte och kände i ögonblicket som jag skrev många av dem.

Vissa inlägg får jag ont i magen av och vissa får mig att småle eller skratta högt. Kalmartiden var fantastisk. Fantastiskt rolig, fantastiskt galen och fantastiskt jobbig i perioder. Jag skulle inte vilja göra om det. Men vill inte ha det ogjort. Men jag är verkligen en annan person idag än den Rebecca som började skriva den här bloggen i december 2005. På både gott och ont gissar jag.

Har återupptäckt en hel del bra musik som jag lyssnade på då som jag fortfarande gillar.
Tack för tipsen "några-år-yngre-Rebecca" din musiksmak håller fortfarande :)
The wallflowers hade jag nästan glömt bort, dumt av mig. Denna och I am a building är några av mina favoritlåtar med dem.Tänkte även passa på att bjuda på två låtar som jag tror kommer bli mina personliga sommarplågor iår.

Hey soul sister - ukelele låten igenom, behöver jag säga mer för att sommarfeelingen ska komma? En sån låt många kanske inte riktigt vill erkänna att de gillar. Men jag gört! Ibland kan okomplicerat vara bra.
Från och med du - Oskar Linnros har tidigare varit med i Snook och Maskinen men tror ta mig fasen att jag gillar honom bäst när han e ensam. Känns mer äkta på nått sätt.Sisådär ja! Nu har det börjat ljusna utanför fönstret. Kanske kan jag somna om?
God morgon och g´natt!

I´m back!

Ni vet hur det är... jag kommer alltid tillbaka förr eller senare. Det senaste året har jag ju mest bloggat på Bejos sida men just nu vet vi inte riktigt vad som kommer att hända och därför blir det inget skrivet där. Och nånstans måste man ju göra av skrivarlusten :)

Men...för att sammanfatta året jag varit borta härifrån lite kort:
Händelserikt, TV4Borås, way out west, tv-produktion, företagsstart, möten - Sveriges Radio, frustration, nyår i Åre, galna ideer, fantastisk resa till Peru, fast jobb.

Fast jobb, ja. Det är väl i och med det där fasta jobbet som jag är tillbaka här och inte på Bejos sida. Det och att världens bästa Hanna ska börja plugga till hösten. Men vi kommer inte lägga ner Bejo...men vi vet väl inte riktigt i vilken form det ska fungera än.

Hur som helst. Fast jobb. Galet.
Det trodde jag inte...varken att jag faktiskt skulle känna såpass ro att vilja slå mig ner på ett ställe ett tag eller att jag skulle få den möjligheten.

16 Augusti börjar jag på TV4Halland och det känns faktiskt skitbra, e jättepepp på att börja med valbevakning :)

Men först har jag en finfin sommar framför mig, med lite distansplugg, bröllop och förhoppningsvis lite resande. Fri som en fågel är jag och vad det än blir så kan ni nog följa mig här.

Nej, mina fina, nu ska jag gå och läsa lite om allemansrätten vilket en av mina sommarkurser kräver...jobbigt?