Några decimeter senare...

Bye bye?

Jag ska strax gå och klippa mig. Kanske ere bye bye till det långa håret. Får se vad jag får för infall när jag är hos frisören. Just nu fick jag feeling att behålla det....det har ju blivit långt!

Har en ny kajav btw. Vad tycks?

We are youngGrym låt!

<3

Inte varmt men nästan vår.
Ingen lösningen men ett spår.
Inga planer men ett steg.
Inte där än men på väg.

Lasse och jag

Jag vaknade med sushicravings imorse, rejält hungrig. Kan vara så att jag börjar bli frisk från magsjukan? Igår kväll bytte jag blåbässoppan mot två potatisar och imorse åt jag bovetegröt. Typ det godaste jag nånsin ätit. Man har ganska låga krav ibland har jag märkt :)

Idag ska jag ha en dag tillsammans med Lasse. Det blir så sällan nuförtiden. Kanske säger det något om den allmänna sinnesstämningen? Ska strax gå en liten sväng runt kvarteter också. Fint skare va!Pepp!

Det här grejen att anmäla sig till olika utmaningar när man ligger hemma och är sjuk verkar vara min grej. Vasaloppet 2013 here I come :)

Den här vintern har jag typ åkt en mil på mina nyinköpta skidor och då var det sjukt bakhalt. Jag måste hitta en lösning på det annars kan första mytomspunna backen bli tuff. En första lösning är att träna, träna, träna. Starka ben kommer man långt på inbillar jag mig.

Träningen starts...as soon as I´m out of bed. Jag är så pepp!


Magsjukan från helvetet

Igårnatt började jag köra skytteltrafik. Mellan sängen och toan. Ibland mellan soffan och toan när jag kände att jag kanske inte skulle hinna springa hela vägen innan det satte igång. Hulkandet, kräkandet, spyendet.

Fy fan. Längesen jag var så magsjuk. Det är tur man glömmer mellan gångerna. Jag vet inte vad som är värst, kallsvetten innan, hulkandet under, frossan och magontet efter.Alltihopa när jag tänker efter. Och hur ofta får man feber av magsjuka? Nä vet ni vad, det är verkligen magsjukan från helvetet.

Tänkardag

Idag har jag en sån där riktig funderardag. På stort och smått. Vad vill jag med mitt liv? Hur kommer det se ut om fem år? Hur mycket är jag beredd att anpassa mig och uppoffra? Hur mycket är andra beredda att anpassa sig och uppoffra?
Vad vill jag äta till lunch? Blir jag lyckligare om jag flyttar någonannanstans?  Vad skulle jag vilja jobba med om jag bytte bana? Och hur coolt vorde det inte att dra iväg på en långresa, eller kanske bo utomlands för ett tag. Utrikeskorre? Jag borde klippa mig...men hur? Toppa och behålla längden? Page är ju fint...

Vissa roliga funderingar andra lite jobbigare tankar. Men bättre att fundera i förväg än att sitta om några år och vara totalt missnöjd och olycklig med situationen. Det riktigt virvlar, men det är nyttigt.

Men vad säger ni? Hur ska jag klippa mig? Borde jag färga när jag ändå är igång?

Sommarkänsla

När jag var på väg hem från mina sköna strandpromenad smet jag in på affären, Jag skulle köpa ett paket kokos. Jag kom ut med en ny stekpanna, ett plättjärn och jordgubbar. Och kokos såklart.
Varför blir det så? Jag kan väl iofs ursäka inköpen med att min stekpanna jag haft ett drygt år inte alls fungerar. Och att jag gick och tänkte på att jag ville köpa ett plättjärn. Hittar man då ett för 70 pix så är det väl ett tecken?

Och jordgubbarna då? De köpte för att det är så fint väder och jag ville ha mer sommarkänsla. Och c-vitaminer. Glöm inte dessa vitaminer, de kan nästan ursäkta vilket inköp som helst :)


Hälga

Jordens lugnaste helg.
Startade med finfin AW på fredan, fortsatte med solsken och 1 mils löprunda igår. Avslutades med soffhäng framför Vasaloppet idag, var ju tvungen att se om jag såg Alexander :) Höll koll på tvn, datorn och fick sms så fort han passerat en vätskekontroll. Hann precis få ordning på flash så att svt.se fungerade, så jag kunde se honom gå i mål.

Nästa år ere kanske min tur. Kanske. Idag var jag väldigt nöjd med att sitta i soffan i ett stort täcke med stora tekoppen.
Kände mig dock lite lat efter halva dan så jag fick ge mig ut på en joggingrunda.Mina solglasögon är jordens skönaste, väger ingenting. Men när ska de börja göra snygga sportglasögon undrar jag? Jag ser ut som en fluga...

Sleeping beauty?

Det här med att ta sovmorgon när jag är själv på helgerna verkar inte vara min cup of tea. Jag hade verkligen sett fram emot att ligga och dra mig en stund i sängen idag, men jag vaknade pigg som en mört strax innan sju.

Nu har jag legat och läst i en timme o det är ju verklig lyx, att vakna tidigt men inte behöva gå upp :)

Men nu blire frulle, jag är hungrig som en varg!

Vår

Solen skiner, då åker klänningen på! Vi firar att det är fredag och att våren är här :)
Iaf tillfälligt...på söndag ska det bli mellan 15-20 minusgrader för de som ska åka vasaloppet. Stackars...