I ett nötskal..

Efter gårdagens tokerier så tar det ett litet tag att komma i "träningsbart" skick..så jag roar mig med detta sålänge....

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? - "Wow..hur lyckades jag åstadkomma den där "den där Mary-frillan"?"

2. Hur mycket kontanter har du på dig? - Fysiskt på mig..inga alls. I plånboken..hm..räknas kvitton?

3. Vilket ord rimmar på “test”? - Fest? Näe då..jag är inte skadad eller så :P

4. Favoritplanet? - Trivs ganska bra på jorden faktiskt..

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? - Linda

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? - Oj...svårt. "Friends-themet" kanske. För då vet jag att att det är någon av mina gamla kompisar som ringer :D. Men även "I would walk 500 miles" för då är det någon i familjen...

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? - Oj...En sporttopp, craft underställ, en grön tt-tröja ovanpå det och avslutningsvis en ful babyblå fleecetröja. Men jag fryser iaf inte :D

8. Sätter du etiketter på dig själv? - Eh..? Nej? Post-its kanske

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? - Inga skor...mammas hemstickade raggsockor

10. Ett ljust eller mörkt rum? - Beror väll på vad man gör...

11. Senaste filmen du såg? Hehe...bakisfilm. En djävulsk romans.

12. Favorithobby? Knasbubbla mig kanske....

13. Vad gjorde du vid midnatt? Shakade mitt ass på kårens dansgolv

14. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? - "Är ju hos Hanna. Dels tar det tid att komma in till stan å sen sticker jag ju inte bara. Men hör av mig. Det kan du hälsa den där fläbban också! Ha ha stadsröv"

15. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? - Öh? Är det närmast till Malmö eller Göteborg? Har verkligen ingen koll. Men närmsta Maxims ligger bara 1 minut härifrån. Fungerar ungefär lika bra :D

16. Vilket uttryck använder du mest? - Jajemen!

17. Till vem sa du “jag älskar dig” senast? - Oj...det minns jag inte. Det tyder på att det var för längesen. Illa. Men borde ha varit någon i familjen...

18. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? - Mandel, min gosedjurshund som bor på min säng.

19. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? - Två....alkohol och choklad

20. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? - Inte nån...däremot massa digitalbilder...

21. Vilken ålder har varit bäst hittills? - oj...? Vet inte, men jag hoppas att 100årsdan blir en höjdare...

22. Din värsta fiende? - Sysslar inte med sånt trams...

23. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? - En bild på "en liten Shake"

24. Vad var det senaste du sa till någon? - "Hej"

25. En miljon dollar eller förmågan att flyga? - Flyga...skulle kunna knäcka extra som flygplan och på så sätt få ihop pengarna.

26. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? - Inte så troligt. Tror jag kommer gilla den som gör thaimat till mig idag extra mycket.

27. Senaste låten du lyssnade på? - "Gone" med Kelly Clarkson. Lite otippat. Men nu shufflades "With or without you" på.

Nepps nu är det dags att ta sig i kragen och träna...sen thaimat :)
tjippelitjipp.

Snöbus

När jag vinklade min persienn imorse var det alldeles vitt utanför :)
Nu känns det som att snön är här för att stanna....härligt!

Karins tåg gick klockan 9 imorse...så när jag följt med henne till stationen fortsatte jag ut mot slottet,förbi kalmarsundsparken och ner mot småbåtshamnen.
Det var alldeles tyst i min vita vintervärld...och folktomt oxå, mötte kanske två-tre personer på hela promenaden.
Det var skönt att gå själv idag....längesen, haft sällskap nästan varenda gång sen jag kom tillbax till kalmar efter jul.

Under promenaden insåg jag att jag nog fightades om titeln fullast på kåren igår.
Pratade glatt med alla jag kände igen....och inte kände igen heller för den delen :P
Men jag tror nog att Karin och Emma var med i toppstriden oxå.
Förstår inte hur det hände riktigt...eller jo... En bag-in-box med lättdrucket vin som delades på tre fnittriga girls följdes senare upp av Gold Strike och Tequila på kåren. Och en slurk av Kissis fika oxå tror jag.
Måste tagga ner lite...lite småjobbigt när man inte riktigt kommer ihåg vilka man pratat med och om vad. Jaja förbannat kul hade vi...
Karin hitta en hustomte som hon dansade 5 i 2 med. Jag dansade med slipskillen som bodde i ett på tok för pedantiskt rum (inga sånna tankar nu....vi tittade in där på förferren, Emma o Karin passade på att möblera om i hans bokhylla..undrar om han märker ngt?) och Emma hittade sitt span sen två år tebax.

Sen drog vi en klassiker....efterfest och matlagning två trappor upp på Tullslätten 19. Slutade som det alltid brukar. Jag, Emma och Bajsmannen satt kvar sist i soffan och fulade oss. Emma och jag spelade in en massa videohälsningar på hennes mobil som vi THANK GOD inte skickade iväg...sen tog vi ett pusskort till Fredriks stora förtjusning....

Nu ska jag nog faktiskt titta på en av Chick-flicksen jag köpte häromdan. Sen ska jag försöka dra en träning.

SNÖÖÖÖ så himla glad, det snöar i massor! Snart dags för pulkapremiär iår....åsså så ska jag o Emma ut och busa lite någon natt framöver....hihi, ska ta bildbevis om det blir ngt.

Tjippa!

Hey big spender

Idag har jag handlat byxorna av mig.
Karin kom igår så idag har vi spenderat hela dagen på stan...och ja, vi har spenderat!

Ibland shoppar jag tokigt mycket och idag var en sån dag.

* 6 par schnyggelischnygga trosor
* 1 mkt fin BH
* 5 par strumpor
* 1 klargrön skjorta
* 1 rutig skjorta i vitt och mintgrönt
* 2 par örhängen

*Två olika sorters gröna teer...

Well thats about it. :D


21.54....
Glömde visst bort bloggen...vi partajar lite här.
Blir kåren som vanligt ikväll...jäkligt taggad. Ska bli kul o visa Karin utestället där jag tillbringat flest timmar sen jag kom hit...
Nu ska vi vidare....tjiiiihoooo :D

püss


Boule, toast och chick-flick

Ikväll har jag spelat Boule med 10 gubbar i Nybro, det va rätt kul. Verkligen ena riktiga original...jag hade nybörjartur och vann tillsammans med min medspelare :) 
Kan ju säga att det var *piiip* kallt om händerna,näsan,fötterna,kinderna...eh...lika bra jag säger att hela jag frös.

Elin ringde för en stund sen och undrade om jag ville toasta med henne på sittningen för Karma-värdarna. Hurra vad roligt :)

Mycket roligt framöver nu!

Det första roliga är att Karin kommer :) ska bli så så så så så kul. Har längtat efter henne. Har massor att uppdatera henne på och det e antagligen vice versa oxå.

Nepp nu är det dags att gå hem...och jag ska motstå frestelsen att logga in på msn. Har så mycket annat att göra, så dumt att fastna vid datorn.

Ja just...va på maxi en sväng på väg hem från Nybro...lyckades köpa på mig 4 filmer. Bara chick-flicks hihi För evigt, Coyote Ugly, En officer och en gentleman och En djävulsk romans. Så nu har jag verkligen bunkrat upp om jag mot all förmodan skulle ha lite att göra någon kväll.

Püss


Förändringarnas tid...

Jag älskar snö! När jag tittade ut genom fönstret och och stora flingor föll imorse blev jag glad.....får alltid en speciell känsla i kroppen när det snöar.

Däremot gillar jag inte blåst och is på vägarna....min glädje över snön förbyttes snabbt till att jag förbannade den dumma motvinden. Annars gör ju isen det till ett äventyr att cykla just nu. Man vet aldrig om man lyckas ta sig fram utan att vurpa. Men men tur att man gillar spänning...

Vårt möte inför Kronan-inslaget blev inställt idag. Blir på tisdagmorgon istället...och ett på fredag med forskare och projektledare.
Det är MYCKET möten nu. 
I kalendern börjar  veckodagarna bli fyllda veckorna framöver....
Jag får inte tappa bort kalendern, då är jag ganska toast...
Därför blev jag lite nojjig när jag imorse upptäckte att den var borta... Tills jag kom på att jag lämnat den i baren på Studentpuben igår.
Gick in på Kåren och härjade lite med Häggis tills han öppnade åt mig...
Men ingen idé att stressa upp sig, har inställningen att allt löser sig till det bästa. Livet är för kort för att hålla på med sånna saker... Känns som at det blivit min nya filosofi haha
Fast just nu skulle det ha varit lite oturligt att tappa bort den....hade betytt massa extrajobb. Och den tiden lägger jag hellre på roliga saker.

Ikväll ska jag ut och spela Boule med gubbarna i Nybro till halvtid...kan bli kul, gubben jag pratade med i telefon när jag bokade in mötet lät som ett riktigt original.

Senaste dagarna har jag varit grymt sugen på förändring....har funderat på att klippa av mig håret som äntligen börjar bli långt.
Korthårig och blond har jag sagt.
Men det har jag fått mycket protester mot. Tydligen ska jag va en mörkhårig fröken.
En tatuering har oxå farit i tankarna, vet vad jag vill ha nu om jag skulle göra en.....skulle passa mycket bra tror jag.
Men men det första jag ska förändra är att jag ska träna ännu mer...och bli en ännu mer social tjej. OCH visa skinnet på näsan som jag faktiskt har.

Nu är det dags att lämna Drivhuset och dra sig hemåt. Tänkte försöka hinna en städning innan  jag beger mig till SR.

Börjar känna mig som en riktigt happy tjej igen.

püsselipüss :D


Saker att tänka på

Kom just hem från skolan. Efter lunch var den en från journalistförbundet och pratade med oss och diskuterade vår framtid.
Kändes härligt att höra att det e ungefär 1400 journalister inskrivna hos arbetsförmedlingen.

Jaja jag ska ialla fall sätta mig och skriva ansökningar i dagarna, även om jag krasst räknar med att få jobba på radion iallafall under sommaren.

Mycket av tiden kommer att kretsa runt tv-projektet nu.
Satt i drivhuset  tidigare idag. Det kommer vara vår "bas" tills vi slutar nu. 
Känner på mig att mycket av dygnet kommer att spenderas där.
På tisdag ska vi pynta till det lite och göra det lite cosy. Slänga in en kyl och frys och lite annat som kan känns kul o ha. Evlon föreslog mikro...inte för mat utan när popcornsuget sätter in :D

Jag tycker synd om de människor som tror att allt kretsar runt dem, jobbigt liv de måste leva som tror att allt man gör och säger handlar om dem.
De flesta har ju liiiiite viktigare saker att göra....sen kan man inte rå för att utbildning och socialt liv ibland krockar med deras. Men man kan inte låta bli att göra saker, tacka nej och undvika vissa situationer bara för att folk kan störa sig på det.
Konstigt det där...
Jaja det är väl deras problem om de stör sig på sånt.
Har man för mycket fritid och för lite saker att göra,kanske man inbillar sig saker. Men en idé är att man kanske ska se till sig själv i första hand,då får man nog många svar på varför det är som det är.

Själv har jag den närmsta tiden fullsketen..har en förmåga att ta på mig för mycket att göra.
Men jag gillar att vara engagerad o så...man får många nya känningar...ikväll ska jag på kockmöte, kvastkampenmöte och sen jobba pub. Kockmötet är det första seriösa jag gör med den gruppen...festen i söndags först juh, måste säga att det var ett nicigt initiativ av Kissis att bjuda in både mig och Elin dit, det var inget vi hade förväntat oss när vi sa att vi ville kocka.

Sen blire möte imorrn, för Kronan-inslaget vi ska göra till vetenskapslandet.
Sen måste jag hitta på ett inslag man kan göra lite snabbt till halvtid. Sen kommer Karin i helgen *wooohooo* mn vilket betyder att jag måste röjja rummet som förfallit de senaste dagarna.
Jaja...sen äre massa annat vanligt skolgrejs som ska göras oxå....men men det löser sig.
Finns ändå inget o göra när man bara sitter hemma,bara grubbla o det e dumt.

Nu ska jag äta ngt tror jag.

Tjippsan!

Kockfest...

Igår blev jag och Elin introducerade i kockarnas partajande...
Det var sjukt hur fort tiden gick...helt plötsligt hann klockan bli 03.00 innan jag kommit i säng.
Kvällen är inte helt klar....men någongång under kvällen drogs jag in i vattenkrig...det kan ha varit jag som startade det...Det slutade iaf med att hela jag var blöt.
Annars gick kvällen fort med mycket snack om oväsentliga saker och gitarrspelande på slutet av kvällen :D me like.

Nu e det dags o släpa sig bort till karolin-lokalen och städa och sen är det skolan som gäller.

Tjippa!

Rebel, Sweetheart

The Wallflowers Rebel, Sweetheart är ett mycket bra album.
Längesen jag lyssnade på det, men alldeles nyss shufflade låten "How far you´ve come" på...mycket bra, "I´m a building" är en annan godbit från albumet.

Igårkväll  fick jag mig en tankeställare.
En jag firade nyår med,en av min brors bästa vänner, omkom i en olycka igår.
Otroligt tråkigt, han hade för mycket livsglädje och var alltför ung för att ryckas bort redan....livet är bräckligt och ibland alltför kort.
Men man får en påminnelse och inser hur viktigt det är att ta hand om och värna om sina nära och kära.
Man bör tänka på vad man gör och säger.
Och ibland kanske vara den som sväljer sin stolthet och vara den som vänder andra kinden till.
Man vet aldrig till nästa dag...

Requiescat in pace  Broder Silvermink.....


How far you've come
by The Wallflowers


You'd have a wonderful day

If you could see how lucky you are

Now don't get carried away with your heart

You're better where you are


You're not the only one

Who's failed to hang on to a moving star

Now don't be sorry, what's done now is done

And this is who you are


These days feel numbered and long

There's no one to speak of

There's no one at all

But you're not the reason that everyone's gone

That's not how they are


There's no system to change

No conditions are made

No permissions to start

Now don't go drawing lines in the sand

That's not who you are


Sometimes a high wall, is just a wall

Sometimes it's only there to make sure you feel small

Or may be there to save you from the depths of a much deeper fall


The truth will not set you free

It's ok to believe that you're not good enough

God is not angry, not blind, deaf or dumb

He knows how far you've come


Dagisfasoner på hög nivå...

Bävade lite för att gå ut på kåren idag.....lr igår, eller vad man nu säger :P....trodde det kunde bli lite jobbigt. 
Men det var lugnt, visst kändes det men men...inte så farligt som jag trodde...
Min kära vän körde på ignoreringsmetoden...gud går vi på dagis eller?

Ikväll fick jag jättemycket komplimanger om att jag var söt :D....de kommentarerna kom verkligen, verkligen på rätt dag och satt verkligen där de skulle...
Även en kille som berättade att han röstat på mig som redaktör till tv-projektet...det var smickrande...kul o känna att någon har såpass mycket tillit till en att han vill ha mig som ansvarig.

Det var många som kallade mig för Lessbubbla ikväll...och undrade var lilla knas tagit vägen.......
Hon är snart tillbaka hoppas jag...känns inte som att det är så långt borta, men vill inte säga det förtidigt...
Hela grejen känns fortfarande bara så jävla dum och onödig...
Hur svårt kan det vara att säga vad som är fel?

Nu ska jag sova...tänkte att jag ska försöka hinna träna lite imorrn..eller ja, helst två ggr :D

Kockfest?? Eller...?

Just glömde.....snackade me Kissis på kåren igår om att jag skulle vilja lära mig laga lite mat, så nu ska jag börja kocka :P lycka till Reebee...det kan du behöva.
Men kul...kanske kan lära sig ngt av värde att ta med sig hem...

Jag och Elin har bestämt att vi ska gå o lära oss tillsammans...det roligaste är att vi, innan vi ens hunnit få introduktion i köket ska få introduktion i kockarnas festande.
På måndag smäller det...får se om man vågar sig dit.

Tredje gången gillt?

You're losing a friend
You jeopardise me
Bad bad blood on your hands
And see, you're losing a friend


Om jag ska utgå från statistiken så kommer jag idag/ikväll tappa bort ännu en vän...tredje på på tre dagar.

Förhoppningsvis stämmer inte statistiken....vill inte bli av med fler nu.
Den andre som försvunnit med huvudet i sanden förstår jag mig inte alls på.
Förstår inte vad jag har gjort för fel där faktiskt...jaja kanske kommer det fram, eller så gör det inte det....men då kan det kvitta...
Lite synd dock....tyckte vi hade rätt roligt.


Fy fan...

Fy fan va vidrigt....
Fy fan va äckligt, vidrigt fegt.
Trodde faktiskt inte det här.....inte igen.
Fy fan va fegt....

Ja just det...eller?

Idag hade jag tänkt ha sovmorgon eftersom jag varit lite trött de senaste dagarna....men nepp. Idag bestämde sig kroppen för att vara pigg. 05.00, 06.00, 07.00 vaknade jag till o tittade på klockan piggelin. Vid kvart i åtta bestämde jag mig för att gå upp...ingen ide o ligga o slöa lixom.

Satte mig framför datorn för att kolla om det hänt något i världen.
Emma loggade in efter bara några minuter....konstigt tyckte jag, för hon skulle ju flyga till sthlm idag.
Tydligen fick hon inte tag på Tobbe som skulle skjutsa henne, så då hoppade jag i mina mjukisar o skjutsade iväg henne....och sen tog jag direkt en promenix :)
och nu sitter jag och funderar på livet och vad jag ska göra nu. Sandra kommer hit runt 12 så ska vi baka semlor...mn dit e det låååångt.

Jaja...idag lyssnar jag på MTV unplugged, mkt bra...me like live.

Måste dementera gårdagens tanke och tro om att jag skulle ha träningsvärk.....icke ngnstans...

träningsvärk och lilla foolish reebee

Träningsvärk är en sak som garanterat kommer få mig att resa mig lite stelare ur sängen imorron. Idag har varit en aktiv dag.
Va ute och gick runt Svinö med Jocke, det tog lite drygt en och en halvtimme..dt va skönt.
Senare ikväll så åkte jag bort för att spela lite innebandy.
Hade lovat att supporta killarna i klassen och bli en extra avbytare i deras lag...men tji fick jag.
Vi blev indelade i lag helt appropå..."oh fuck", jag som suger på innebandy, nu kändes det helt plötsligt som att jag fick krav på mig.....
Kan säga att träningsvärken från capoeiran fortfarande satt i och benen kändes som tuggummi när jag sprang...
Men men det va roligt ändå, kan hända att jag faktiskt går dit fler gånger...första matchen satt jag o småfnissade lite för mig själv när jag insåg en rätt komisk grej...mn mn det ska inte skrivas ut här.

Annars så känns det som att jag håller på att få uppleva en ofavorit i repris från samma tid förra året....om det blir så, så förbannar jag mig själv 1000 ggr om...för då har jag verkligen inte lärt mig någonting...

Längesen jag skrev om bra musik här.
Winnerbäck är ju alltid, alltid bra...."Kom änglar" tröttnar man aldrig på och liveversionen av "Kom ihåg mig då" är grym. Sen gillar jag "Lotteri"...den e lite söt.
Fortfarande är "You" med Nils Lofgren e bra...o den känns väll lite sådär aktuell igen. "Silver i din hand"- Marie Fredriksson, "Tell no one about tonight" - Le Sport
Liveversionen av "Head over feet" med Alanis Morrissette, "Become"-Goo Goo Dolls och den gamla klassikern från filmen 10 orsaker att hata dig "I want you to want me"-Letters to cleo och "You are loved (dont give up)"- Josh Groban spelas ganska flitigt just nu.

Jaja..mkt mer spelas också...men dessa...ja :)

Svejse

Död...

Det låg en smutsig katt vid sidan av vägen idag.....tufsig i pälsen och med tom blick. Munnen hade fastnat i något som såg ut som ett illa grin...
Bil efter bil som körde förbi stänkte ner kroppen med ännu mer smuts.
Det berörde mig illa....

Död är en del av livet....men det är fortfarande jobbigt...

Vänskap som dör är också tungt, men jag måste acceptera det. Kan inte tvinga mig kvar...vill inte tvinga mig kvar.
Jag vill att alla ska må bra och om min närvaro gör livet svårt så tar jag ett steg tillbaka. Hoppas att livet åter får sin mening och att kärleken åter står att finna.


Fiat voluntas tua

Tårar...

Idag grät jag....två gånger.

Första gången när jag lagade mat och hackade lök....

Andra gången när jag åt av maten och insåg hur jäkla stark den var....
Hehe va lite optimistisk som slängde i 3-4 skedar sambal olek i köttfärssåsen...det blev hett, så det passar ju mig *hiho*

Idag och igår har jag jobbat på p4....kört runt me HF-bilen i djupaste småland o kollat hur det gått för folk efter stormen....strömlöst överallt typ.
Va lite trött idag...sov inte jättebäst inatt.. ska väll ta igen det genom o sova tidigt ikväll, kommer lätt somna direkt.

Det e sjukt sjukt sjukt kallt här...brrr...

Sen har jag värsta träningsvärken idag oxå...så nu ska jag va en riktig självplågare o gå ut o gå i kylan :P

tjippa!


Blåsväder

Shittans! Blåsten har eskalerat hela dan....nu funderar man lite på om man törs gå ut och promenera. Hade ju varit skönt....men vill inte riskera o få något oidentifierat föremål över sig.

Ska jobba måndag o tisdag nu eftersom de tagit in fler folk i helgen pga PER som stormen så fint heter...mn det tackar jag inte nej till :) pengar e alltid bra o ha.

Ska på bio ikväll blev det just bestämt :)...
Prestige me Tobbe, Emma och Linda...roligt, me like......man borde faktiskt gå på bio oftare, få en filmupplevelse serverad på storbild e wonderful!
Att sitta i mörkret och se de traditionella reklamsnuttarna samtidigt som popcornlukten sprider sig e en speciell känsla...
Bara jag inte somnar så..lite seg efter en 4-dagars...lite mör i kroppen idag oxå, fattar inte vad det beror på...inte hunnit träna ngt på senaste veckan, så det kan inte va det iaf...

Fortfarande en otroligt glad tjej...det nya året har börjat bra, inget o sjunka ihop över. Har väll en del grejor jag går o funderar över och vill ha svar på, men det kommer väll...

Carpe diem, quam minimum credula postero

Tjopp!


Galet...

Det är blåser utanför mitt fönster...jag har legat kvar i sängen en stund med lite klassiska Per Gesslelåtar i bakgrunden. Kosta-setet va grymt skönt o sova i...ganska svalt men inte kallt. Och heller inte varmt trots tredubbla täcken.

Även solen lyser utanför mitt fönster... och det e ganska varmt. Det är lite konstigt för att vara 14 januari. Inte nog med att allt i naturen luras att börja blomma. Det har börjat krypa i kroppen, det spritter och ett leende är aldrig långt borta....vet inte om det är vårkänslorna som är på väg...i januari!? Vad händer då i april?

Veckan har gått fort...
Första tre dagarna va vi faktiskt seriösa...opposition och slutgiltig putsning av uppsatsen. Sen gick det utför med både seriositet och självdisciplin...
Ost och vinkväll,mat på kåren mitt i nätterna....och egentligen på tok för långa mornar i sängen...men me like :D


Jag o Hanna lunchade på stan en dag...satt och pratade om gamla tider och om musikalen "What´s the name of the game" som vi båda var med i....det slutade med att vi gick hem och tittade på den. Hade nästan glömt bort Nibbes klockrena låt som jag döper till "Somliga har inte alls nått förstånd"....den måste höras, be mig snällt så kanske jag sjunger det jag kommer ihåg av den :P

Nu e det snart dags o dra sig ut på stan o filma Hanna och Marias rap....sen ska jag nog bestämt ta en promenad...lite motion och frisk luft kan vara på sin plats.

Ut ameris, amabilis esto

tjippa!


pasta, pasta al dente!

Det är otroligt vad fort det går att vänja sig vid lyxen med "mammalagad" mat...både god, varierad..och framförallt betyder det att man själv inte behöver tänka ut, planera och laga maten

Acklimatiseringen och omställningen tillbaka till verkligheten har inte gått så bra...ingen planering och fenomenet att gång på gång alldeles försent upptäcka en vrålhunger har lett till att jag förvandlats till en tvättäkta student...

Pasta, pasta, pasta... morgon, middag, kväll sen jag kom tillbaka till kalmar...(eller det va kanske en överdrift...e ju en gröt-tjej på mornarna faktiskt)
Nu har jag ju egentligen inte varit här så länge...kom hit i lördags och idag är det måndag, men jag tror bestämt att det måste ske en förändring eftersom det iaf känns som jag ätit pasta oändligt länge :P

Det har varit lagom soft sen jag kom tillbaka hit...lagom mycket att göra, i lördags blev det film halva natten..sleepy hollow på tv...hahah hade inte sett den tidigare, men den va ju inte läskig någonstans....o jag som e en riktig fegis vet vad jag pratar om, ändå hoppade jag till ett par gånger....underligt det där.

Igår satt jag och Anna med opponeringen ett par timmar o sen blev det lite Gilmore Girls...o idag har det varit skola halva dan.

Ska ut o gå me Ellen om en stund...regnar ute..men men, vad gör det? Är fortfarande på sådär vansinnigt gott humör som jag blev såfort jag kom hem till Björkvik. Sådär att jag svävar.
Det känns skönt eftersom jag va riktigt less på Kalmar innan jul. Känner mig otroligt harmonisk och det märks tydligen på mig. Anna frågade bara efter en kort stund tillsammans igår om jag "fått något" eftersom jag va så lugn...hahah hon e rolig!
Undrar vad det beror på? Kanske att jag hunnit träna mycket nu....eller vad vet jag?

Däremot så e det kallt igen.....har inte frusit sen jag kom tillbaka, trodde att jag lyckats lura kylan, men nångång bara för en stund sen smög den sig på mig.
Hahah jaja..det hör väll till mitt öde att jag ska frysa.
Man kanske kan ta det som ett slags tecken: När Rebecca INTE fryser så är det något som är fel.

Haha har gått o blivit lite festsugen nu.....Mimmi skämtade om att vi skulle dra en ferre ikväll, idag skulle jag inte banga :P

Mens sana in corpore sano

Tjippa!

Mama Mia.....!

Mamma Mia!
Är jag där igen?
Nej, nej, kan jag inte vända?
Mamma Mia!
Du är här igen
Säg, säg, kan du va den enda?
Dagarna har vart gråa
Sångerna sorgligt blåa
Mamma Mia!
Det är allt jag vet
Nej, nej, jag är trött på ensamhet


Idag har jag och Hanna varit på Mama Mia...igen :) Det var lika bra som förra gången....och nu kommer jag va happy i flera dagar! Gunilla Backman är verkligen såååå duktig, tänk om man kunde sjunga som hon. Det skär i hjärtat när hon sjunger "the winner takes it all"...precis så känns det lixom.

Efteråt stannade vi på Glashyttan i Södertälje o åt...mumma var det.

Imorrn bär det av mot Kalmar...nu ser jag faktiskt fram emot o komma dit lika mycket som jag längtade därifrån innan jul. Nu har Björkvikssuget blivit mättat ett tag framöver...

Bäst o gå o sova, ska försöka komma iväg tidigt imorrn.

Acta est fabula, plaudite!

Tjipp Tjipp


Snö, flygstrul och nyårslöften

Nyårsafton va den absolut bästa jag varit med om.....
Fredrik och Elisabeth va sååå himla fina. De passar så bra ihop.
Har man någonsin funderat och tvivlat på kärlek så gör man inte det när man ser dem tillsammans...
Efter bröllopet åkte vi upp till Repisvara för middag och fortsatt fest. Middagen kantades av jättebra och roliga tal.

Festen inleddes enligt tradition med brudvals och sen gick Fredrik upp på scenen och sjöng med hjälp av syster en sång till Elisabeth, han var jätteduktig, jag tror alla,utom vi som visste om det, blev förvånade.
Efter det gick jag, Mia och pappa upp och drog vårat intränade schlagermedley....tror att alla uppskattade det. Fredrik blev förvånad över att jag och pappa gick upp o showade...att Mia skulle sjunga visste han ju redan om.
Festen fortsatte in på småtimmarna och brudparet ville aldrig lämna festen, runt fem på morgonen kom deras taxi och sen drog resten av folket oxå oss hemåt, för att några timmar senare mötas upp för brunch på Björnfällan.
Måste säga att hela dagen och kvällen var oerhört lyckad, massa roligt folk :D

Det va så härligt o komma upp till Gällivare och få uppleva lite riktig snö och kyla. Det var -14 så det var helt perfekt. Hann inte åka några skidor men eftersom Fredriks hund Smilla bodde i vår stuga så var jag ute o busade med henne i snön :D hon är så himla sööööt.
Suget efter hund blev ju inte mindre efter helgen :P

På väg hem fick vi sitta på flygplatsen i över 4 timmar o vänta eftersom amatörerna som skulle av-isa planet hade glömt att det faktiskt e kallt i Gällivare o att planet faktiskt kanske blir lite mer isigt om det står still i två dagar. Istället för att komma hem till Björkvik vid åtta så kom vi hem halvett...men men, jag låg o sov på transportbandet en stund hihi.

Varje nyår så ska man ju försöka kläcka ur sig några nyårslöften....de vanligaste bland folk tror jag brukar vara, äta bättre, träna mer, sluta röka....sånt som de flesta bryter efter några dagar...jag brukar försöka avge löften som går att hålla.

Mitt löfte iår är:

*Vara snäll mot mig själv...dvs...
...träna ännu mera eftersom jag mår bra av det.
...sluta lägga ner energi och känslor på människor som inte har vett att uppskatta mig.
...försöka prova på en ny grej i veckan ( detta kan kanske bli lite klurigt, men behöver ju inte handla om så stora saker).
...njuta av den friheten som det faktiskt innebär att vara student.
...vara ännu mer spontan....

:) thats all folks..

Nu ska jag gå o läsa lite....längesen man hann med en skönlitterär bok, men idag lämnades uppsatsen in så nu e jag helt fri ett litet tag :D

Tjipp tjopp!