My! My! Time flies!

Dagarna rusar och jag hänger inte riktigt med. Jobb, träning, jobb, jobb, träning, träning...är det här det berömda ekorrhjulet?
När det bara rullar på och man inte vet var tiden tar vägen? Eller är det det här som är drömmen? När man har så roligt i på jobbet och fritiden att allt går i superspeed.

Nöjd är jag iallafall. Förutom den känslomässiga berg och-dalbanan som ibland drar iväg mig på oväntade turer som jag inte heller hänger med i riktigt.
Hur som helst. Allt i livet går fort just nu och ibland skulle jag vilja ha en såndär klocka som Hermione i Harry Potter. För er som inte har koll så är det en klocka som delar tiden vilket gör att man kan vara på två ställen samtidigt. Börjar känna att det skulle vara himla bra ibland, börjar bli sugen på att plugga nått och då skulle lite extra tid sitta fint. Spanskan vore rolig att ta tag i på riktigt...

Nu ska jag ta och baka lite bröd tror jag...och kanske nått till kollegorna på jobbet, tror jag lovade att ta med fredagsfika imorrn.

På tal om nått helt annat, kolla in det
här. Hur coolt vore det inte att ha en sån hund?

Ne, på med förklädet!


Tjohej :)

Nu ska vi på bio och sen blire restaurang...libanesiskt, polskt, thai eller tapas, det får vi se :)
Kan hända att det blir pubrunda sen oxå, den i vår närhet får se.






Ha en rolig kväll!
puss

Götlaborg

Dä änna goa gubbar!

Idag bär det av till stan med bäst humor(???).
Fint som snus att sluta jobba klockan tio en fredag...

Kommer fram lagom för att luncha med sötaste Karin. Sen ska vi promenixa i Slottsskogen, kanske high-fivea en och annan pingvin för att sedan äntligen (ÄNTLIGEN!) kolla in senaste Harry Potter-filmen. Den hade premiär i november men för oss har det liksom blivit en självklarthet att se filmen tillsammans, därför dröjde det fram tills nu.

Det blir en helg i vänskapens tecken, förutom att jag har privilegiet att hänga med Cookie hela helgen, ska jag även klämma in en frukost på favoritstället Egg and Milk tillsammans med Anna och hennes nya pojkvän Jesper. Måste ju träffa killen för att se om han är ett kap så jag kan ge tummen upp :)

Sen ska vi spana in Hanna som spelar Puck i uppsättningen "En midsommarnattsdröm". Är redan nu övertygad om att hon kommer överglänsa resten ev ensemblen och det ska bli himla roligt att se henne in action. När vi tidigare bodde ihop fick jag ju små föreställningar titt som tätt när vi satt mittemot varandra och jobbade med företaget och hon var uttråkad :)



Cookie and Brownie i Änggårdsbergen

Dimma

Vad är det med dimma och Halmstad? Senaste dagarna har ett mjölkvitt dis legat konstant över stan och gjort att det känns som man lever i inledningen i en skräckfilm...

Nu är jag färdigjobbad för idag. Gotte...
Snart blire ZUMBA!
Men först en finfin låt -  Robyn e ju grym och denna version går inte av för hackor.




Såg att min trognaste läsare hittat tillbaka till bloggen. Välkommen Gais, nu räknar jag med minst en kommentar på varje inlägg. Ni andra är ju oxå mer än välkomna att kommentera :)

Sköna söndag

Sköna, sköna söndag! Många brukar tycka att det är lite ångestladdat med söndagar och visst tycker jag också att det kan vara tudelat ibland men mest tycker jag bara att det är skönt. Jag försöker att anamma att söndagarna är vilans dag och bara ta det lugnt och göra saker som gynnar mig själv. Promenader, träning, läsa en bra bok, kolla på en fin film...

Visst, idag har jag gjort lite måstegrejor och fortsatt med det jag gjorde igår med att lägga över lite grejor mellan hårddiskar och så. Men genom att göra sånt så dämpar man stressfaktorn och det är ju oxå ett sätt att få ro i kroppen. Men så har jag även pratat i telefon med två finfina människor, varav en var bästaste systeryster. Alltid skönt att prata med henne och få lite perspektiv på saker och ting.

Gårdagens utekväll var ruskigt rolig. Det blev dans natten lång och antingen är Halmstadspojkarna svältfödda på tjejer eller så var jag, Mina och Mikaela ovanligt snygga -  för brist på uppmärksamhet var det inte. Alltid härligt med en boost :)

Förövrigt klippte jag av mig luggen igår. Blev knäpp när jag skulle försöka fixa frillan så det slutade med två klipp med saxen. Såg hyfsat ut igår men ser ut som "Den där Mary" idag :)

Nu blire en promenix till havet... Fint som snus!

Nu kör vi!

Har gjort en massa tråkiga, men ack så nödvändiga saker idag. Kopierat över en massa filer mellan hårddiskar o sånt.

Men nu är det nog, nu blire tjejmiddag och sen utgång i Halmstads nattliv. Rödvinet jag tar med ikväll var ett jag ofta drack i Åre och har passande nog en finfin häst på etiketten :)



All in!

Freaky friday...

Finfin fredag på jobbet, den numera nästan obligatoriska fredagssushin satt som ett smäck. Sen blev det prinsesstårta till fredagsfika tack vare TT. Prinsesstårta var min absoluta favorit när jag var yngre och gick på konditori med mamma, därför trotsade jag mig själv och vad jag visste skulle bli mitt kommande magont för en liten bit av nostalgi.

Snart blir det vin på stan med tjejerna. Får bli en tidig kväll, är efter lite sömn tokigt trött.

Har ni förresten hört den här låten med Michael Jackson och Akon som kom för ett tag sen? Jag gillar den skarpt.




För den som har svårt för Akon, vilket jag vet att en del av er har så finns här en cover som nästan är bättre :)





Nepp, nu tar jag mitt pick och pack beger mig från jöbbe...

Project bakery...

Gutt med träning, nu fortsätter vi bakandet.
Frökex är nästa projekt som just skjutsades in i ugnen. För alla som inte vet det har jag lite svårt att äta vanligt bröd och mjöl och annat gjort på spannmål. Därför letar jag ständigt efter nya recept att mixtra med. Det blir mycket nötter, linfrön och annat som bas, men det blir riktigt gott.

Annars spenderas dagen med funderingar. Gör jag rätt eller fel, just nu känns det mesta upp och ner.

Musik är ju som alltid viktigt för att få dagen att gå, det här låten poppade jag och surfläraren Samir till när vi körde på kaninen som senare åts till middag i Marocko förra veckan. Den har några år på nacken, men håller fortfarande...för att inte tala om originalet. Gillar första frasen "Th-th-that that don't kill me - Can only make me stronger". Det är så sant, fler borde leva efter den devisen istället för att gnälla och deppa över i-landsproblem.



Uppe före tuppen...

Sjukt vad effektiv det går att vara när man vaknar tidigt. Brödet står i ugnen, frukosten på bordet. Nu ska den bara ätas. Är inte alls hungrig idag...men om en timme tänkte jag vara på gymmet och träna. Mat i magen är ett måste då.



Snyggaste kombon. Träningskläder och förkläde...

...

Tom i tanken. Kaos i kroppen.

Värdefulla vänner

Vad skulle jag göra utan mina fina vänner? Och vad skulle jag vara? Ingenting.
Och livet skulle vara otäckt tomt. Mina fina betyder i princip allt för mig, de får mig att skratta, de finns där när jag behöver gråta och de säger alltid de sanningar och ger de råd som man kanske inte alltid vill men ändå behöver höra.

Idag har två vänner, oberoende av varandra, påmint mig om mitt värde och om vad jag förtjänar. Sånt som jag själv vet om men som jag skjutit undan, inte bara nu utan flera gånger i mitt liv. Mina vänner brukar ha rätt, jag har inte alltid lyssnat på dem och för det mesta har jag fått äta upp det...

Vad jag egentligen ville säga med det här inlägget är att jag älskar er hela högen. Ni lyser upp mitt liv och även om vi inte bor på samma ställe o kanske inte hörs så ofta så vet jag att ni finns där för mig på samma sätt som jag finns där för er. 

Ni är värdefulla...

Marocko

I´m back!


Marocko var fantastiskt. En vecka långt borta från vardag, kyla, snö och funderingar. Hade lyckats boka in mig på världens bästa camp långt ut i ingenstans där jag fick surfa vågorna utan att slippa trängas, äta sjukt god mat- inklusive den kanin som jag och Samir lyckades köra på en dag. Första gången jag åt roadkill men nångång ska man väl prova det oxå :)

Det var skönt att lämna Sverige och som vanligt hade jag ingen som helst hemlängtan. Samtidigt var det väldigt skönt att komma hem när jag väl gjorde det. Skönt att trivas var man än befinner sig och framför allt att känna att man trivs i sitt eget sällskap -  för reser man själv så måste man verkligen trivas med sig själv. För även om man träffar väldigt många goa människor så finns det alltid tid för ensamma stunder och egna tankar - skönt tycker jag, andra kanske skulle få krupp.

Året kunde inte börjat så mycket bättre - nya upplevelser, nya vänner och en utvilad och avslappnad Reebs som känner att hon hunnit få perspektiv på saker och ting. Och framför allt ett steg närmre att bli en bättre surfare :)