Sova, sova. Säng, säng.

I helgen köpte vi säng. Helt underbart! Enda sen jag och Alexander flyttade ihop har jag längtat efter en ny....hans madrasser är som två hängmattor och jag har fått jätteont i ryggen. Men i helgen gjorde vi alltså slag i saken och om någon månad står den förhoppningsvis i vårt sovrum. Ny sänggavel köpte vi oxå, sjukt fin om jag får säga det själv :)


God morgon!

Dags att bege sig till jobbet igen. Tänk att det redan blivit torsdag...helt galet vad fort tiden går! Men det går ju fort när man har roligt har jag hört :)

Det bästa just nu är att jag längtar efter att åka till jobbet OCH att jag längtar efter att åka hem. Jobbet är roligt och utmanande men känslan när jag sätter mig i bilen och är på väg hem är snäppet bättre. Att ha någon att komma hem till är det allra bästa.

Nepp nu äre dags att borsta tänderna och sen gå ut och skrapa rutorna på bilen. Det börjar bli höst på riktigt!
 

Back to stay?

Hallå där! Det var ett tag sen...

Ny stad, ny lägenhet, nytt jobb. Det är mycket gjort anspråk på min tid på senaste. Men nu börjar jag landa och få lite rutin på vardagen.

Trivs hittills jättebra på jobbet, men ibland känns det som att jag inte alls vet vad jag sysslar med. Kanske helt naturligt när man ska forma sin egen arbetsroll.

Men det är en utmaning och jag gillar ju utmaningar. Och hör på det här, jag har anmält mig till Vätternrundan. DET kan man kalla utmaning men framförallt en bra morot för att hålla igång träningen. Bara jag blir av med min ihållande förkylning så blir det hårdkörning, först och främst med sikte på Vasaloppet 2013 :)