Adjöken adjöss!

Jag har lite smått börjat rensa i min garderob. Saker som inte använts på länge får ta plats i en plastpåse som såsmåningom ska ner till myrorna och kanske glädja nånannan. Urtvättade och noppiga grejor hamnar i sopkorgen.

Ett av mina favoritplagg har också hamnat där idag. Ett par mysbyxor som har, jag vet inte huuuur många år på nacken. Ärvde dem en gång i tiden av Berra och de kan härstamma från Flentiden, eller iaf Kalmartiden. Tror att de allra flesta som känner mig skymtat dessa blåa Nike nångång.

De hör till de mest välanvända i garderoben och har verkligen slitits på. Men nu faller de nästan isär så det kändes som ett bra drag att skicka iväg dem till byxhimlen. Tog ut dem på en sista promenad ner till havet imorse och jag kan nästan svära på att de lite halvt föll isär på vägen hem.

Adjöken adjöss säger jag till dessa.

Och ja. Jag är kanske konstig som ägnar ett helt inlägg åt ett par mysbyxor, eller på mina konspirationsteorier kring akvariefiskarna. But heeeey. Thats me :)

Blixtar och dunder

Helt galet vad det blixtrat och dundrat här nere i Halmstad ett par dagar nu. Och stormat och regnat.
Tog det som en ursäkt för att ta en riktig slöhelg, soffhäng och 9 filmer på det. Fint som snus.

Regnet har fortsatt ösa under veckan och vinden fortsatt blåsa. Ganska mysigt det oxå kan jag tycka. Att sitta och titta ut genom ett regnstänkt fönster och sippa på sin tekopp.

Annars kan man ju faktiskt ge sig ut i vädret också. Igår var till exempel en utmärkt dag för surfing. En gammal årekompis kom ner och rätt och slätt tog vi våra brädor och begav oss ner till havet.
Har aldrig nånsin varit ute och surfat i så varmt vatten nångång förutom i Peru. Vare sig vattnet i Marocko eller Portugal kan mäta sig med halmstadshavet vad gäller värme. Riktigt nice.

Vuxet

Ledig dag.
Eller ja, jag började ju jobba vid 04.00 imorse och då får man ju sluta tidigt oxå.

Hittills har min lediga dag inneburit att:

*sova en stund
*vika tvätt
*börja röja i garderoben
*städa typ hela lägenheten

Rätt välbehövligt efter en flängade sommar, det är ganska rörigt här hemma :P

Nu pausar jag med en ansiktsmask och en kopp te medans jag betalar räkningar. Fy fan vad jag gör vuxengrejor, ska strax kompensera med att ge mig ut på stan och sätta sprätt på lönen :)Cravings

Det här är min senaste bland cravings. Långfil, denna underbara frukostmat som jag så ofta åt som liten.

Hade helt glömt bort att det ens existerade något som hette långfil tills jag fick en flashback när jag åt yoghurt i Portugal som påminde om det.

En kik i mejerihyllan när jag var tillbaka i Sverige gjorde mig superglad, var ju inte helt självklart att detta norrländska påfund tagit sig ner till Halmstad. Nu kan jag äta långfil flera gånger om dan.

Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men gott är det :)

Sanning

Lightning strikes, enough said.

Två tips

Ikväll har jag två finfina tips att komma med.

No 1. Om ni inte hört den här låten, lyssna på bums. Själv blev jag påmind om hur bra den är när jag och Hanna satt och tittade på en solnedgång i Italien, lyssnade på musik och drack gott vin. Sjukt fin text.No 2. Mor min skaffade en
blogg för ett par veckor sen. Där skriver hon om livet på landet, pappas tokerier och om hästar och hundar. Så är ni intresserade av sånt så kan ni ju kika in en sväng där.

I sitt senaste inlägg är hon lite hemlig, mest för att hon lyckades med konststycket att radera det tror jag. Men jag kan ju avslöja att de köpte en ny valp idag, så det får nog bli en utflykt till sörmland snart tror jag :)

Det var allt för ikväll.
Tjipp!

Semester!

Två veckors semester är nu avklarade och har ni tur dyker det upp lite bilder här snart.
Två helt underbara veckor. Roadtrip i Sverige och runtresande i Italien.
Kändes som en månad....men ändå för kort.

Var inte alls pepp på att gå tillbaka till jobbet idag. Men det är bra tur att jag har ett roligt jobb med roliga kollegor :) men jag tycker att man borde ha semester två-tre gånger om året. Minst.
Ska vi rösta ja till det?

Summer 2011

Nej jag har inte drunknat eller slagit mig medvetslös på surfingbrädan. Kom faktiskt hem för en dryg vecka sen men inte haft tid att blogga. Semestern var iaf helt grym!Nu ser jag fram emot nästa semesterperiod som börjar på fredag 17.15. En vecka av okända äventyr, kanske på vägarna i Sverige, kanske Tyskland och en vecka i Pisa.
Fint som snus. Men under tiden fram tills dess ska jag njuta av sommaren i Halmstad så gott det går när jag inte jobbar. Började igår med vin och finfint sällskap sent in på natten och fortsätter NU med att gå ut på stranden en sväng innan jobbet.

Tjipp!