Vackert

Livet i peniche ar enkelt. Surf, surf, surf. Somn, mat och lite mer surf. Sager som Roy och Roger. Det ska va latt att leva, annars kan det kvitta. Och har ar det verkligen latt.

Men anda kanner jag mig sa har i slutet av veckan ratt nojd med att aka hem. Det finns saker som far mig att langta hem.


Peniche

Peniche ar som jag minns.

Kontrasternas stad dar fina nybyggda hus ligger vagg i vagg med ruckel. Staden som andas surf var man an vander sig. Den opalitliga staden nar det galler vadret.
Mulet, kallt och gratt valkomnades vi igar. Idag har vi aven valkomnats av en hel del busvisslingar, tjoanden och blickar. Det mindes jag inte sen forra aret, jag skyller pa Annas blonda har.

Vi har under dagen tagit oss runt pa beachbikes och kollat in fortet, cyklat genom sma grander vissa finare an andra (innebar att vissa luktar avlopp och andra inte).
Atit kanongod glass, strawberry-cheescake och en smak som hette natt helt oigenkanneligt- det visade sig vara romrussin- god, men kan saga att det var tur att jag inte skulle satta mig i bilen efterat.. :)
Nu ar vi laddade infor surflektioner imorgon. Jag vill att det ska bli morgon pa bums!

Random update

Dåligt med uppdateringar nu. Almedalen tog all tid förra veckan och sög helt musten ur mig. Det var väldigt roligt att vara där men för den som tror att jag hann se och uppleva mycket av vimlet därborta tror fel. Levde i min egen produktionsbubbla och hade nog haft bättre politisk koll på hemmaplan :)

Vet att en del undrat var man kan se det jag gjort. Har ett svar på det. Jag vet inte. Vi gjorde intervjuer som levererades till våra 25 lokalstationer runt om i landet, som de sedan kunnat använda fritt och komplettera med lokala röster.

Anyway, nu är jag tillbaka i Halmstad och det är hur skönt som helst. Nu blire jobb några dagar innan det blir surf i Portugal i en vecka. Min första betalda semester någonsin. Shit vilka vuxenpoäng jag plockat de senaste dagarna. Plockade nämligen några till när jag i söndags blev moster till en liten Malva :)


Nu ska jag kila till jobbet...men här kommer en rolig grej jag hörde i bilen på väg hem från Gotland


Guld

Lag-SM gick vägen. Mer än så behöver jag inte skriva, bara att vi är grymt duktiga.

Nu har jag spenderat några dagar i Almedalen, här springer politiker, lobbyister och annat löst folk om varandra på gatorna. Själv har jag traskat bort min träningsvärk :)

På väg...

Ibland ere allt bra att åka tåg. Jag föredrar för det mesta bilen eftersom man kan göra som man vill. Fri att stanna när man vill, fri att åka när man vill. Men tidiga mornar gillar jag tåget. Att sitta och titta ut genom fönstret och se Sverige vakna. Solen som sträcker ut sina armar över ängarna. Dimman som dansar som älvor i skogsbrynet. Kan sammanfattas i ett ord. Vackert.

Dessutom har det oftast ännu inte hunnit bli några förseningar längs vägen och åker man första klass får man frukost, det hade jag glömt. Nu är jag mätt i magen, tackar, tackar!På tal om att åka saker så var jag ute och seglade för allra första gången häromdan. Det var riktigt skoj och en landkrabba som jag klarade det riktigt bra, ingen sjösjuka eller kräk över relingen.
Dessutom fick jag styra och det var nästan så skepparn själv blev imponerad. Jag föreslog att han skulle gå i pension och överlåta båten till mig.
Sen mojnade vinden och jag insåg att jag aldrig hade kunnat ta mig därifrån själv, så jag drog tillbaka mitt generösa erbjudande att ta över.

Nu är vi snart i Götlaborg. Änna! Jag tror jag borde ta en tupplur, är nog smart att ladda med mer än 4 timmars sömn dagen innan tävlingen. Jag kanske även får lite extra fin publik imorrn om jag har tur, det vore roligt :)

Nu överger jag er med ett vansinnigt roligt klipp. På tal om Göteborg lixom...

Kolla gubbar! Vilken jädra boll! Go´natt!