Pepp!

Livet är finfint på så många sätt, skulle inte vilja byta bort det mot nån annans just nu. Jag känner mig väldigt peppad inför helgens tävling och inför nästa vecka som kommer att spenderas i Almedalen.

Grymme humör är jag på. Och den här låten gör det inte sämre. En riktig sommarplåga men allt som får en att le lite extra är bra.

Körde den på repeat när jag var ute och sprang tidigare idag och jag sprang fortare än på länge. Om det berodde på låten eller dagsformen behöver vi ju inte spekulera i.

Sprang nästan på ett rådjur också, det lunkade helt lugnt över spåret och hade jag sträckt ut handen hade jag snuddat vid det. Det kan man kalla mitt i naturen. I like!


Oh mama...I want to go surfing.

Högsommarvärme, I like! Och jag gillar ännu mer när jag får vara ute och jobba. Denna vecka är det SM-vecka i Halmstad, så idag har jag stått på ett fält och filmat folk som kastar frisbee. Sjukt slitigt. Brun blev jag också. Fan.

För övrigt så e jag tokigt surfsugen...



Nu ska jag ut i stallet. Fridens!

Midsommar

Midsommar har innehållit allt som midsommar borde. Fina kransar, fin stång, fint sällskap, finfin mat och fin dans kring stången.


På midsommardagen agerade jag surflärare i Salmon Bay och nyfunna vännen Hannah tog sig en premiärtur på min bräda.



Nu är det ännu fler som vill bege sig till Peniche surfcamp. I allafall tre till. Jag borde banne mig få provision :)

pyjamasparty

Dagen har bestått av jobb, lite shopping, simning o en tur på hästryggen. Fint som snus!

Nu har jag och Anna pyjamasparty och egokväll. Det innebär att vi hoppat i sovkläder, sitter med lermask, jag har färgat håret o Anna fixar naglarna, både sina egna och mina.
Själv sitter jag och småryser när hon filar dem...ungefär som när nån drar naglarna mot en sån där gammal griffeltavla. Håret på benen reser sig, men fint blire :D



Imorrn är det redan midsommar, galet vad fort det går! Då drar vi till Mellbystrand för ordentligt traditionellt firande= 14 personer, sill, färskpärer, grill, kubb, havsbad. Hur kan det gå fel?


If you can't catch a wave then you're never gonna ride it...

Om två veckor är jag på Gotland och sippar drinkar sittandes på en rauk. Or not. Snarare jobbar dygnet runt. Men skoj ska det bli.

Men innan dess händer nått ännu roligare. Lag-sm i distans. Så som jag längtar. Ska bli så himla roligt.
Tyckte att jag hade rätt gott om tid att trimma formen, men tiden går fort när man har roligt och roligt har jag ju nästan jämt, så nu är inte inte många dagar kvar tills det smäller. Räknar med djurisk träningsvärk efteråt :)

För att ladda och komma i stämning har jag lyssnat på lite Bryan Adamsmusik som han skrev till filmen Spirit. En animerad film som handlar om, ja just det, hästar :)

Here I am tror jag spelades rätt frekvent på radio för ett par år sen, men den blir ju inte sämre för det.




You can´t take me gillar jag väldigt mycket och den har jag lyssnat på i perioder då jag velat peppa upp mig själv. Det är så otroligt mycket vilja i den och den signalerar att man aldrig ska ge upp.


Gaaaah!

Satt just och tänkte igenom min sommar och insåg att jag har varenda helg uppbokad fram till 29 juli.
Det gör mig lite stressad. Det är iofs roliga saker så jag klagar inte men samtidigt tycker jag ju att sommaren ska vara öppen för spontana äventyr.

Nu snor ju Almedalen två helger av mig. Just det, för er som inte vet så ska jag för TV4s räkning åka till Almedalsveckan. Sjukt roligt, men var tog sommaren vägen? Gah!

Status: vattenmelon

Halva uppäten. Behöver jag säga att jag är kissnödig?



Trevligt

I min familj är vi syskon inte sådär jättenoga med att ge varandra födelsedagspresenter på rätt datum. Det brukar resultera i trevliga överraskningar senare :)

Idag damp det ner ett presentkort på butiken Surfers i Varberg från min bror. Perfekt när surfsemestern närmar sig :)

Trevligt, trevligt. Tackar, tackar.

Shining light

Fick precis veta att det finns de som tänker på mig när denna låt spelas.



Jag känner mig smickrad och en smula rörd.

Färgish

Idag har jag klippt mig för första gången sen november. Ja, hos en frisör alltså. Själv klipper jag ju mig titt som tätt. Men det var ruskigt skönt att få det gjort på riktigt, även om det mest handlade om att ta bort det slitna...nu är mitt trassliga trollhår ett minne blott (eller kanske iaf tills det blir blött igen).

Nu till den ständiga funderingen...vad ska jag göra med färgen? Ska jag sätta i samma gamla vanliga färg och bli mörkare igen? Ska jag lyssna på frisören som tyckte att jag skulle bli rödhårig eller ska jag låta håret vara ett par veckor och låta solen göra sitt. Några synpunkter?



Nej nu ere tajm för en tupplur, ett måste när man börjat jobba vid 04.00...
Sen har jag en massa färska jordgubbar och en hel vattenmelon att gå loss på när jag vaknar. I say MUMMA!

Rött

Helgen har gått i rött.

Gott rött vin, typ ett ton röda jordgubbar och röda ränder på rumpan efter för mycket sol.

För övrigt så blev det löpning på prins Bertils stig, bad och lek på Tylösand och grill i trädgårn. Fint skare va! På samma gång som helgen känts väldigt lång så har den gått i ett nafs.

Nu sitter jag här måndagmorgon och smälter frukosten och funderar på hur man bäst håller i ledighetskänslan och förlänger helgen. Jag tänker simstadion.

Simstadion här i Halmstad är ett utomhusbad som har öppet sommartid, är gratis att besöka och öppnar tidigt, tidigt om mornarna. Tummen upp för det tycker jag. Dessutom überbra att variera löpningen med lite simning.

Nu kör vi! (ska bara krypa ner i sängen en kvart och njuta av vetskapen att jag faktiskt både kan och får dra mig om jag vill)

WIHO!

Nu är sommarens surfresa kirrad och iår får jag med mig sötaste Anna. Hoppas bara att hon tycker att det är lika roligt som jag :)



Portugal and Peniche, here we come!

Woooooooooooooooow!

Wow alltså. Inte wow som man säger när man kanske tycker att något är häpnandsväckande eller häftigt utan wow som i Way out west.

Lite drygt två månader kvar men jag ser redan fram emot denna musikfestival som börjar bli lite utav en tradition. Jag köpte biljett häromdan efter att jag fått lite smått panik över att de tagit slut.
Som tur var det falsk alarm men till er andra som inte köpt biljett än vill jag ändå säga. Skynda att fynda!


Att vakna...

...av fågelkvitter och lantluft som strömmar in genom det öppna fönstret is the shit! Jag älskar att vara hemma i Björkvik :)

Nu när jag dragit mig i en timme har magen börjat knorra och det är dags att bege sig ner i köket för att hitta lite frulle. Sen blire ridtur på Graniten. Härligt!



Godmorgon önskar morgontrollet till er alla!

Under attack!

Nu har de vaknat. De blodsugande, irriterande, stickiga småkrypen.
Myggjävlarna. Igår var jag ute i skogen en liten, liten stund. Idag har jag säkert mer än 20 myggbett på benen. Behöver jag säga att det kliar?

Jag fantiserar om lite tigerbalsam och salubrin för jag håller på att gå bananas. Nått annat tips nån?