The Hobbit

Jag kan inte låta bli att längta lite tills jag får se denna film på bio :)


Godmorgon...Fyra timmars sömn. Jo, jag tackar!
Precis det man behöver när man ska upp på fackligt lönemöte i stockholm. Tur att det finns smink. Det hade varit finfint om det fanns något som även kunde sminka över den oerhörda trötthet jag känner i kroppen just nu. Sad puppy.

Det skulle väl vara trevligt?
Alltså, jag vet inte om det är surfet, de glada tongångarna eller både och -  men jag gillar verkligen Beach boys. Speciellt, denna låt....ibland känns det som att jag är född i fel tid.

SpringelispringFå känslor är så sköna som när man varit ute och sprungit, det är i allafall min mening :) Häromdan invigde jag mina nyinköpta skor och sprang en mil. Formen är långt ifrån bra och göteborgsvarvet känns skrämmande nära. Men vad tusan! Jag får väl springa halva och gå halva då :)

Livet och längtan

Jag längtar verkligen efter livet på landet. Ett eget hus med en egen trapp där man kan sätta sig och dricka te om mornarna sommartid. Ett eget grönsaksland där man kan få påta på i godan ro och få skit under naglarna. En hängmatta mellan två träd för lata dagar och en berså där man kan sitta och grilla.

Just nu känns det så oerhört avlägset. Allt jag längtar efter känns faktiskt långt borta och det gör allt lite ont i själen.

Och eftersom det inte verkar bli nån ändring inom en synbar framtid heller så får jag helt enkelt läsa om de som lyckats eller iallafall är en bit på väg och försöka att inte bli allt för avundsjuk.

http://www.underbaraclaras.com/
http://mermusik.blogspot.se/
http://jonnajinton.se/


15 april

Jag älskar att lära mig nya saker. Det är därför jobbet är så himla bra, där får man lära sig nya saker vareviga dag :)
Men ibland vill jag lära mig ännu mer och blir grymt sugen på att plugga.
Idag är sista dagen att söka till höstens högskoleutbildningar och jag har nästan gjort det till en vana att söka nånting varje termin, sen brukar jag aldrig hinna plugga i slutändan men att bara ha möjligheten är roligt tycker jag :)

Just nu är jag inne på att lära mig skriva ordentligt. Ja, alltså STAVA kan jag ju redan :) men typ kreativt skrivande för att typ skriva böcker och sånt. Hur roliga låter inte dessa kurser liksom?

Att skriva barnlitteratur 1

En halvtidskurs på distans som sträcker sig över hela hösten, där man bland annat vid tre tillfällen möts på Astrid Lindgrens födelsehem När i Vimmerby. Inspirerande eller vad?

Och om jag hade haft en fri sommar hade jag helt klart sökt den här kursen
Att skriva historiska romaner

Jag ska fortsätta kolla efter spännande kurser ett tag till, sen blire strandpromenad. Adios!


Sol, sol, sol

Solen är verkligen bästa batteriladdaren när kroppen är trött. Efter en vecka på teneriffa har jag en massa energi och glädje som spritter i kroppen :) wiiiieee!

Annars så är nog hela den här grejen med charter inte riktigt min grej. Det började redan på flyget ner då jag och Alexander säkert sänkte medelåldern på planet med 25 år. Bara den här grejen att alla började applådera när planet landat. Why oh why?

Men på hotellet var det finfint, det fanns 5 olika pooler och vi hittade en utan värsta folksamlingen så det var bra. Och allt annat var faktiskt oxå bra. Den lilla stranden lite längre bort, naturskyddsområdet som påminde om Klippiga bergen, lugnet och friheten från vardagshetsen hemma, tennisbanan där vi körde med våra egna påhittade regler, sangrian, pannkakorna till frukost, tiden och orken att läsa massa böcker, det faktum att jag och Alexander fick vara tillsammans en hel vecka.