Halvnio hos mig
Idag blev det en improviserad grönsaksgratäng gjord på rättika, selleri, lök och champinjoner.
Den toppades med vanlig ost och mjölk medan hemligheten gömdes inuti. Getost.
Allt blir tamejtusan gott med getost. Till det blev det köttfärslimpa med fetaost och soltorkade tomater, lite utav min specialitet numera.
Ja, det var egentligen bara det jag ville skriva. Att jag e king of everything :P
Är för övrigt roligt att de som jobbar på taxibolaget numera känner igen mig när jag ringer för att boka taxi som ska hämta upp mig till jobbet på morgonen. Jag behöver inte längre säga vart jag bor eller vart jag ska.
Låter fenomenalt, men var tog proteinet vägen? :-)
du är duktig på matlagning :)
du är bäst på att laga mat! <3
Du är duktig, kan du inte göra en Karin och lägga upp någon typ av recept på den där köttfärslimpan =D
Getost, mumma! Kan du inte göra en Karin och dela med dig receptet på den där köttfärslimpan, låter väääldigt gott...
Haha! Dubbelkommentar! Trodde inte att det funkade på första försöket... Och nu får du en tredje kommentar från mig =D Kram påre!
Haha...Kim, får man inte tillräckligt protein från köttfärslimpa menar du? Eller räknas det bara om det är nått som fortfarande e så blodigt att det råmar på tallriken?
Tack Annapanna :)
Karin jag älskar att du spammar mig :D
Får se om det blir nått recept här såsmåningom, helst skulle jag ju vilja ha bilder då och kameran strejkar fortfarande :(