30 dagar - 30 inlägg
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min nuvarande kärlek
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det obehagligaste som hänt
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
----
Frulle: Kesella, varma hallon och marockanskt te
Mellis: Apelsin
Lurre: Kelda soppa, smörgås med ägg och avokado
Mellis: två av Solbritts (gammal städerska på TV4 som bakar gudomligt goda ting) bullar, kalkon och päron.
Kvärre: Kesella, varma hallon, ägg, blomkål, smörgås med castello black och en chailatte.
Sjukt spännande matdag inte sant?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min nuvarande kärlek
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Det obehagligaste som hänt
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
----
Frulle: Kesella, varma hallon och marockanskt te
Mellis: Apelsin
Lurre: Kelda soppa, smörgås med ägg och avokado
Mellis: två av Solbritts (gammal städerska på TV4 som bakar gudomligt goda ting) bullar, kalkon och päron.
Kvärre: Kesella, varma hallon, ägg, blomkål, smörgås med castello black och en chailatte.
Sjukt spännande matdag inte sant?
Kommentarer
Trackback